Omtale

MSR Access 2 + 3

Varmt & let til vinterturen


MSR Access 2 + 3

Teltet her er MSR’s bud på det ultimative firesæsonerstelt til skituren, turen på snesko og andre ture, hvor teltet skal op i sne og kulde. MSR Access er lettere end de telte, man klassisk bruger til bjergbestigning, men det byder på mere varme end teltet, man pakker til vandreturen.

Det sker blandt andet fordi, der ikke er brugt meget mesh i inderteltet, så varmen ikke siver ud af den rummelige kabine, hvor der er plads til at skifte ud af skitøjet og blive klar til natten. 

MSR Access fås i to størrelser til henholdsvis to og tre personer. Det er hurtigt at sætte op, og den stabile konstruktion betyder, at teltet fint klarer det tunge læs, hvis sneen vælter ned og lægger sig på det i løbet af natten. Der er udluftning i yderteltet, som reducerer kondens.

De to døre sørger for, at man ikke skal kravle ind over hinanden, og der er god plads til udstyr i de to apsisser. Der er to lommer til småting i kabinen. Access 2 vejer 1.840 gram; Access 3 vejer 2.300 gram.

5.879 kr. / 6.819 kr. / Læs mere på www.msrgear.com


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på MSR Access 2 + 3
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på MSR Access 2 + 3 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 3520