Omtale

Patagonia Men’s Down Sweater

Let og varm til hele året


Patagonia Men’s Down Sweater

Jakken her er Patagonias bud på en let og varm dunjakke til det hele; til ture året rundt samt til efterårets og vinterens kolde hverdage. Jakken vejer blot 370 gram, kan komprimeres og pakkes sammen i sin egen lomme, så det ikke er noget problem at finde plads til den i rygsækken på tur. Og så er den isoleret med 800 fillpower gåsedun, der lever op til Patagonias strenge krav til dyrevelfærd og sporbarhed.

Patagonia Men’s Down Sweater har to håndlommer med lynlås, en inderlomme med lynlås, og der er indsnøring ved hoften. Der er brugt 100% genanvendt polyester til ydermaterialet.

Alt i alt får man en varm jakke, man kan bruge som sit yderste lag på kolde, tørre dage eller som et supervarmt mellemlag under en skaljakke, når den står på pause eller lejrhygge. Den kan bruges til alt fra vandring og klatring til skiløb og bjergbestigning, og så er den også særdeles velegnet til hverdagsbrug.

1.899 kr. / Friluftsland

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Patagonia Men’s Down Sweater
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Patagonia Men’s Down Sweater ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 10. december 2021
Senest opdateret den 3. november 2023
Læst af: 3968