Omtale

Trek’N Eat Performance Series (1000+)

Nye måltider til de virkelig sultne


Trek’N Eat Performance Series (1000+)

Du kender måske situationen. Det er sidst på dagen, og du har vandret langt, slået teltet op og rullet underlag samt sovepose ud. Endelig er det tid til at åbne posen med den frysetørrede mad, der er blevet klar, mens du har gjort lejren klar.

Du spiser løs – og du spiser op. Men du er ikke mæt. Det scenarie vil Trek’N Eat komme til livs med en ny serie af frysetørrede måltider, der hver indeholder mere end 1.000 kalorier.

Måltiderne er altså beregnet til de ekstra sultne, hvad enten de er på krævende ekspeditioner, vinterture hvor der er behov for ekstra kalorier, er langdistancevandrere, eller måske er to på tur og vil spare på emballagen og dele måltiderne.

De nye måltider byder på en havregrød med æblestykker, nudler med ost og ristede løg, kylling med grøntsager og ris, pasta med oksekød og svampe, en risret med oksekød samt pasta med grøntsager.

Pris 85-110 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Trek’N Eat Performance Series (1000+)
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Trek’N Eat Performance Series (1000+) ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 12. april 2022
Senest opdateret den 22. juni 2022
Læst af: 2491