Omtale

Vaude Cyclone Jacket VI

Cyklon mod vinden


Vaude Cyclone Jacket VI

Navnet på jakken her siger det hele. Når vejret er omskifteligt, og du skal være klar til vinden, så kommer Cyclone Jacket til sin ret. Det er en alsidig softshell, der er lavet af genanvendt polyester med en PU-membran og en blød, isolerende bagside af polyester, hvoraf 66% er genanvendt.

Jakken er vindtæt og stærkt vandafvisende, så du er klar til vejrgudernes lettere vanvid. Der er hagebeskytter ved lynlåsen, en brystlomme og to håndlommer med lynlås. Der er snøre til justering i kanten og Velcro®-stropper til justering i ærmerne.

Og så er jakken, lige som det er tilfældet med mange af Vaudes produkter, meget miljøvenlig. Den har Vaudes egen og anerkendte Green Shape-mærkning, som dækker over en lang række miljøvenlige valg og krav: Produkterne er designet til at have en lang levetid, er nemme at reparere, har udelukkende miljøvenlige, bæredygtige materialer i metervarer, lynlåse, knapper osv.

Den er foruden skadelige stoffer og teknologier, kan vaskes ved lav temperatur, så der spares energi, og kan genanvendes, når den er slidt op. Green Shape-produkterne er desuden Fair Wair-produceret, hvilket betyder, at der er fokus på arbejdsmiljø, lønforhold og lignende.

Jakken vejer 531 gram i en medium.

Pris 899 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Cyclone Jacket VI
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Cyclone Jacket VI ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Bech
Den 24. april 2022
Senest opdateret den 22. juni 2022
Læst af: 2351