tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Ekspedition: 45 dage i Danmarks vildmark | Vandring | Danmark | Opdag Verden

Ekspedition: 45 dage i Danmarks vildmark

Far og datter på tur

ErikOgKarenErik B. Jørgensen drager nok engang på en 45 dage lang ekspedition med sin datter. Denne gang er det Danmarks natur og de store dyr, der lever her, som står for skud til fods, i packraft, på cykel og i kajak.  

 

Erik B. Jørgensens datter var kun 3½ år gammel, da de drog på den første 45 dage lange vildmarkstur sammen. Det var i kano i det nordligste Skandinavien. Tre år senere drog de igen ud sammen, denne gang i Nordsverige, og nu da der er gået yderligere tre år, er de klar til 45 dage i vildmarken igen. 

Denne gang er det den danske vildmark, som står for skud. 

”De næste 45 dage vil vi rette blinket mod vores fantastisk land. Vi har selvfølgelig haft masse af små ”mikroeventyr” her hjemme igennem årene. Det bliver anderledes at være ude og i gang i 45 dage. Vi får det hele mere ind under huden. Nu er vi i den vildmark, Danmark har. Det vil sige masser af dyr og flot natur, men også natur der er påvirket af os mennesker med masser af veje, huse og menneskeskabte ting. Det tager vi med og dykker også ned i Danmarks historie undervejs,” skriver Erik om eventyret, der starter i dag. 

Eventyret er inddelt i fire forskellige etaper, der groft sagt er delt op sådan her:

  1. etape: Vandring & Packraft i Vestjylland. Packraft af Hvidbjerg Å-system og vandring igennem Klosterheden og Ulfborgs skove

  2. etape: Cykling på Hærvejen

  3. etape: Dobbelthavkajak i det Det Sydfynske Øhav til Lolland 

  4. etape: Vandring på Bornholms nordkyst og til Christiansø

Du kan følge med live på turen på komud.dk

LÆS OGSÅ
Erik B. Jørgensen: "Det er vores lille univers" 
72 dage i vildmarken – alene på tværs af Alaska 
Sådan pakker du mad til ekspeditionen 

 

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Søndag, 17 juni 2018, opdateret 17 juni 2018, læsninger: 7734

Log ind