Du er her:
  • Nyheder
  • 3 udfordrende stier i Nordamerika

3 udfordrende stier i Nordamerika


Rejser du over på den anden side af Atlanten, skal det være mindeværdigt. En måde at garantere det på er at drage ud på en udfordrende rute i natur, man aldrig glemmer det. Her er tre ruter i Nordamerika, hvor du er garanteret sved på panden og et memory card fyldt med guld:

1 Sawmill Pass til Sixty Lakes Basin, Californien
Ruten her starter tæt på den lille by Independence, hvor Sierra Nevadas takkede tinder rejser sig mere end fire lodrette kilometer over ørkenen. Man starter med at stige over 2000 meter til Sawmill Pass, og på den anden side åbenbarer de alpine godterier i Kings Canyon National Park sig.

Her er ranke nåletræer, massive granitklipper og blanke bjergsøer. Lægger man de himmelblå Rae Lakes bag sig og begiver sig ind i et mere eller mindre stiløst terræn i Sixty Lakes Basin, så er ens lykke gjort. 

2 West Coast Trail, British Colombia
75 kilometer kystvandring så udfordrende, at det tager de fleste seks dage at komme gennem ruten på Canadas Vancouver Island.

Udfordringerne? Tidevand, stejle klipper, masser af regn, lave temperaturer, tåge og risiko for underafkøling.

Belønningerne? Et øde vildnis, fossende vandfald, fugtige skove, fredsommelige sandstrande og gråhvaler et stenkast fra stien.

3 Grand Canyon Rim-to-Rim-to-Rim, Arizona
Du er langt fra alene, når du står på sydkanten af enorme Grand Canyon, men sætter du af sted ned mod bunden af kløfternes kløft, tynder det hurtigt ud på stien. Fortsætter du til bunden, er du ofte alene, og begynder du at kravle op mod nordkanten, oplever du stilheden i den monumentale kløft.

Husk dog, at du skal tilbage ned til bunden og op på den anden side igen. Gør du det, glemmer du det aldrig. For det er først, når man vandrer ned i Grand Canyon, det går op for én, hvor uhyre stor den i virkeligheden er.

Foto: Tore Grønne

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind