Omtale

MSR Autoflow Basecamp Filter

Filter til lejren


MSR Autoflow Basecamp Filter

Der er ingen grund til at komme op at skændes om, hvem der skal slæbe den ekstra vægt i rygsækken, for filteret her vejer blot 340 gram, men kan filtrere vand til hele gruppen på tur.

Og når det kommer til, hvem der skal pumpe vandet gennem filteret, kan man også være helt rolig: vandet løber selv gennem filteret fra den 10-liter store pose. Det gør det med 1,75 liter i minuttet, og undervejs napper filteret snavs samt 99,9999 % bakterier og 99,9 % protozoer.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på MSR Autoflow Basecamp Filter
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på MSR Autoflow Basecamp Filter ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Når det kommer til det praktiske, hænger man blot filteret fra en gren eller et andet passende sted og kan så læne sig tilbage, mens vand fra søen, åen eller floden bliver til drikkevand. Filterenheden består af en kapillærmembran og har en levetid på 1.500 liter vand.

Alt i alt har man altså et filter, der kan bruges på alt fra længere ture i vildmarken til den korte sheltertur, hvor tyngdekraften klarer det meste af arbejdet, og der hurtigt er rent drikkevand til hele gruppen.

Pris Kr. 899

Skrevet af: Redaktionen
Den 30. august 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 4148