Omtale

TLT SNORK Airbed Lux

Blød nattesøvn


TLT SNORK Airbed Lux

Der er nogle ting, det ikke er værd at gå på kompromis med på fjeldturen, og én af dem er den gode nattesøvn. Her er underlaget selvfølgelig en vigtig faktor, og når det kommer til SNORK Airbed Lux fra TLT, er der god plads at brede sig på.

Underlaget måler 195 x 66 x 8 centimeter, og inde i madrassen er der stabilisatorer, der er med til at holde på faconen. De lodrette sider sørger for fuld bredde helt ud til kanten, og mønsteret på toppen betyder, at fyldet i din sovepose kan fylde fordybningerne ud. Fyldet bliver dermed ikke trykket fladt, fordi du ligger på det, men tjener sit formål: at holde dig varm. R-værdien ligger på 1,8, hvilket svarer til en komforttemperatur på ca. +4°C.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT SNORK Airbed Lux
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT SNORK Airbed Lux ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

For at undgå at madrassen skrider, hvis jorden hælder, og at man selv glider rundt på toppen af den, er der silikoneprint både oven på og nedenunder. Ventilen er stor og designet, så luften ikke suser ud, når du pumper madrassen op, men lader luften sive ud på ingen tid, når du skal pakke den sammen. Du kan eventuelt bruge en TLT Dry Pump Sack til at puste madrassen op med.

Underlaget kommer med en pakpose, en pakstrop og tre lapper; den ene er selvklæbende og beregnet til akut hjælp. De to andre er lavet af samme stof som top og bund og til mere permanente lappeløsninger. Vægt: 1.090 gram.

899 kr. / Eventyrsport

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 18. august 2021
Læst af: 6975