Omtale

Grayl Geopress Purifier Bottle

Rent vand på 8 sekunder


Grayl Geopress Purifier Bottle

Fyld flasken. Pres. Otte sekunder senere har du 710 milliliter rent drikkevand.

Det indbyggede vandfilter i Grayl Geopress Purifier Bottle renser vand fra søer, vandløb, haner på rejsen og alle mulige andre tvivlsomme kilder for vandbårne virusser samt kemikalier, pesticider, tungmetaller, mikroplast og andre uvelkomne partikler.

Systemet består af en slidstærk yderflaske, en klar og gennemsigtig inderflaske, et udskifteligt rensefilter, der er integreret med inderflasken, samt selve skruelåget, man drikker af.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Grayl Geopress Purifier Bottle
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Grayl Geopress Purifier Bottle ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Rent praktisk skiller man yderflasken fra inderflasken og fylder den med vand. Man placerer så inderflasken – med låg og rensefilter skruet på – ned i yderflasken og presser nedad. I den proces bliver det beskidte vand skubbet op igennem filteret og, vupti, det er klar til at drikke.

Det er filterets molekylære magneter og aktive kulstof, der renser vandet. Kulstoffet er også med til at modarbejde dårlig smag og lugt fra vandet.

Pressepuder på skruelåget gør det let at presse flasken ned, og der er et lille håndtag, der kan bruges til at hægte flasken på en rygsæk med en karabin. Selve flasken kan modstå fald på tre meter, mens flasken er fyldt med vand. Filterets levetid er testet til 350 cyklusser, hvilket svarer til 250 liter, hvorefter det anbefales at skifte det ud.

Vægt: 450 gram.

799 kr. / Find produktet i Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 1. september 2021
Senest opdateret den 7. december 2021
Læst af: 2908