Omtale

Osprey Womens Ariel 65

Komfort til kvinder


Osprey Womens Ariel 65
Hvad enten det er til weekendturen med masser af oppakning eller et længere eventyr ud i fjeldet, så kan du trygt pakke løs i den her 65-liter store rygsæk. Bæresystemet er skabt til tunge læs, og Fit-on-the-Fly™-hoftebælte og skulderstropper gør det muligt at tilpasse bæresystemet til netop din krop.

Sammen med det justerbare Airscape-rygstykke, der sørger for god ventilation, får du en rygsæk, der sidder tæt til kroppen, så du frit kan bevæge dig – selv med mange kilo på ryggen.

Ariel-serien er Ospreys kvindespecifikke "do-it-all"-rygsække til vandre- og rejsebrug; lette og simple, men stadig med alle de nødvendige features. Samtidig er Osprey Ariel 65 robust nok til at klare lidt af hvert, og den er forstærket i bunden

Rygsækken har et todelt hovedrum og en stor u-formet lynlås på fronten. Toplåget har en lynlåslomme til førstehjælpssættet, kort eller snacks, og de to lynlåslommer på hoftebæltet er til småtingene, der er gode at have nem adgang til.

Toplåget kan hæves eller sænkes efter behov, der er fæste til vandrestave og isøkser, udvendige remme til at sætte en sovepose eller et liggeunderlag fast, stor frontlomme i strækbart mesh og elastiske sidelommer. Regnslag er inkluderet.

Vægt: 2.218 gram. // 1.999 kr. 
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Womens Ariel 65
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Womens Ariel 65 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. april 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 3764
Log ind