Du er her:

Produktomtale

Osprey Womens Ariel 65


Hvad enten det er til weekendturen med masser af oppakning eller et længere eventyr ud i fjeldet, så kan du trygt pakke løs i den her 65-liter store rygsæk. Bæresystemet er skabt til tunge læs, og Fit-on-the-Fly™-hoftebælte og skulderstropper gør det muligt at tilpasse bæresystemet til netop din krop.

Sammen med det justerbare Airscape-rygstykke, der sørger for god ventilation, får du en rygsæk, der sidder tæt til kroppen, så du frit kan bevæge dig – selv med mange kilo på ryggen.

Ariel-serien er Ospreys kvindespecifikke "do-it-all"-rygsække til vandre- og rejsebrug; lette og simple, men stadig med alle de nødvendige features. Samtidig er Osprey Ariel 65 robust nok til at klare lidt af hvert, og den er forstærket i bunden

Rygsækken har et todelt hovedrum og en stor u-formet lynlås på fronten. Toplåget har en lynlåslomme til førstehjælpssættet, kort eller snacks, og de to lynlåslommer på hoftebæltet er til småtingene, der er gode at have nem adgang til.

Toplåget kan hæves eller sænkes efter behov, der er fæste til vandrestave og isøkser, udvendige remme til at sætte en sovepose eller et liggeunderlag fast, stor frontlomme i strækbart mesh og elastiske sidelommer. Regnslag er inkluderet.

Vægt: 2.218 gram.

1.999 kr. / www.osprey.com  

Køb rygsækken i Friluftsland
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. april 2021
Senest opdateret den 19. maj 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind