Omtale

Primus Lite Stove System

Hurtigt, let og alsidigt


Primus Lite Stove System

Leder du efter et brændersystem, der ikke vejer meget, der hurtigt og effektivt kan koge vand til maden eller morgenkaffen og ikke fylder meget i rygsækken, så tjek den her nye sag fra Primus ud. Lite Stove System er oplagt til en enkelt person på tur og består af en let, kompakt brænder og en 500 ml kasserolle i hårdanodiseret aluminium med varmeveksler, der fastgøres på gasbrænderen. Det sikrer glimrende stabilitet, varmeudnyttelse og lynhurtig kogetid. Låget fungerer desuden som kop.

 


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Primus Lite Stove System
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Primus Lite Stove System ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Den indbyggede piezo-tænder betyder, at du ikke behøver bekymre dig om tændstikker, lighter eller ildstål. Reguleringen er let at betjene – også med Handsker på.

Kedlen har indbygget hældetud, så den ikke drypper, og et isolerende hylster i kork og G-1000, der både holder på varmen og sikrer, at du ikke brænder dig på kedlen. Der sidder en lille lomme på hylsteret, som er designet til at holde en ske. På den måde har du den altid lige ved hånden. 

En rigtig smart detalje er, at systemet kommer med en adapter, så brænderen også kan bruges med andre gryder og pander. Det betyder en langt større alsidighed.

Når maden er lavet, kaffen er drukket, og du skal pakke sættet sammen, passer en gasdåse på 100 ml ned i gryden, så kogesættet fylder så lidt som muligt i rygsækken.

Det tager 2 minutter og 45 sekunder at koge 0,5 liter vand. Vægt: 402 gram.

1.249 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 7. juni 2021
Læst af: 37647