Du er her:

Produktomtale

Primus Lite Stove System

Hurtigt, let og alsidigt


Leder du efter et brændersystem, der ikke vejer meget, der hurtigt og effektivt kan koge vand til maden eller morgenkaffen og ikke fylder meget i rygsækken, så tjek den her nye sag fra Primus ud. Lite Stove System er oplagt til en enkelt person på tur og består af en let, kompakt brænder og en 500 ml kasserolle i hårdanodiseret aluminium med varmeveksler, der fastgøres på gasbrænderen. Det sikrer glimrende stabilitet, varmeudnyttelse og lynhurtig kogetid. Låget fungerer desuden som kop.

 

Den indbyggede piezo-tænder betyder, at du ikke behøver bekymre dig om tændstikker, lighter eller ildstål. Reguleringen er let at betjene – også med handsker på.

Kedlen har indbygget hældetud, så den ikke drypper, og et isolerende hylster i kork og G-1000, der både holder på varmen og sikrer, at du ikke brænder dig på kedlen. Der sidder en lille lomme på hylsteret, som er designet til at holde en ske. På den måde har du den altid lige ved hånden. 

En rigtig smart detalje er, at systemet kommer med en adapter, så brænderen også kan bruges med andre gryder og pander. Det betyder en langt større alsidighed.

Når maden er lavet, kaffen er drukket, og du skal pakke sættet sammen, passer en gasdåse på 100 ml ned i gryden, så kogesættet fylder så lidt som muligt i rygsækken.

Det tager 2 minutter og 45 sekunder at koge 0,5 liter vand. Vægt: 402 gram.

1.249 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 7. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind