Du er her:

Produktomtale

TLT SNORK Airbed Lux

Blød nattesøvn


Der er nogle ting, det ikke er værd at gå på kompromis med på fjeldturen, og én af dem er den gode nattesøvn. Her er underlaget selvfølgelig en vigtig faktor, og når det kommer til SNORK Airbed Lux fra TLT, er der god plads at brede sig på.

Underlaget måler 195 x 66 x 8 centimeter, og inde i madrassen er der stabilisatorer, der er med til at holde på faconen. De lodrette sider sørger for fuld bredde helt ud til kanten, og mønsteret på toppen betyder, at fyldet i din sovepose kan fylde fordybningerne ud. Fyldet bliver dermed ikke trykket fladt, fordi du ligger på det, men tjener sit formål: at holde dig varm. R-værdien ligger på 1,8, hvilket svarer til en komforttemperatur på ca. +4°C.

For at undgå at madrassen skrider, hvis jorden hælder, og at man selv glider rundt på toppen af den, er der silikoneprint både oven på og nedenunder. Ventilen er stor og designet, så luften ikke suser ud, når du pumper madrassen op, men lader luften sive ud på ingen tid, når du skal pakke den sammen. Du kan eventuelt bruge en TLT Dry Pump Sack til at puste madrassen op med.

Underlaget kommer med en pakpose, en pakstrop og tre lapper; den ene er selvklæbende og beregnet til akut hjælp. De to andre er lavet af samme stof som top og bund og til mere permanente lappeløsninger. Vægt: 1.090 gram.

899 kr. / Eventyrsport

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 18. august 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind