GREJ TEMA: Undertøj til tur

Icebreaker, Artilect og Haglöfs

Omtaler_Undertoej.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 29. okt 2023
Læst af: 2940

Har man først oplevet at drage på tur i Undertøj, der er designet til at være aktiv i, er der ingen vej tilbage. Man får nemlig tøj, der er behageligt mod huden, og hvor komforten i det hele taget er i top.

 ICEBREAKER MENS ANATOMICA TANK

Helt i top

Icebreaker Men’s Anatomica Tank

Ikke så mange dikkedarer – blot behagelig merinould mod overkroppen. Undertrøjen her fra uldeksperterne Icebreaker sørger for den ekstra varme under f.eks. vandreskjorten, men kan også sagtens bruges for sig selv på en solrig sommerdag. Der er flade syninger, så intet generer under rygsækkens stropper. Undertrøjen er lavet i Corespun merinould 150 g/m², som består af 83% merinould, 12% nylon og 5% elastan – de to sidste materialer sørger for ekstra holdbarhed og for at Anatomica Tank holder sin gode pasform.

399 kr. / Find den på Friluftsland.dk

 


 Icebreaker Womens Siren Hipkini

Bløde favoritter

Icebreaker Women’s Siren Hipkini

Merinould er vejen frem, når det kommer til Undertøj til friluftsliv og alskens aktive ture (og er selvfølgelig også superbehageligt i hverdagen). Den består af meget fine fibre, der ikke kradser, men er utrolig behagelige mod huden, og de her trusser har potentiale til at blive en ny favorit. De har lav talje, elastik i livet, og så er de lavet i en blød og lækker metervare på 150 g/m², der kombinerer newzealandsk merinould med en lille smule nylon og elastan, der giver ekstra slidstyrke og pasform.

299 kr. / Find den på Friluftsland.dk

 


 Icebreaker Womens Sprite Racerback Bra

Perfekt til start-og-stop

Icebreaker Women’s Sprite Racerback Bra

Her er en bh, der er særdeles velegnet til stop-og-start-aktiviteter som f.eks. vandring eller skiløb. Aktiviteter, hvor man er aktiv, men holder pauser undervejs, hvad enten det er i skiliften eller under frokostpausen, og der er risiko for, at man bliver kold. Merinoulden i Sprite Racerback Bra sørger nemlig for, at den isolerer, selvom den bliver våd, og den er samtidig temperaturregulerende, så den er behagelig at have på, hvad enten du er meget aktiv eller slapper helt af. Bh’en er lugtafvisende, kan maskinvaskes og med Corespun-teknologien øges slidstyrken med nylontråde, uden at din hud kommer i direkte kontakt med det styrkende kunststof. Der er en bred elastik forneden.

399 kr. / Find den på Friluftsland.dk

 


 

 Artilect Boulder 125 Tee

Merino med særlige egenskaber

Artilect Boulder 125 Tee

Den ser så simpel ud, men nogle gange, så gemmer der sig jo altså mere under overfladen, end øjet kan se. Og det er netop tilfældet med den her tynde undertrøje i merinould, som er særdeles velegnet til turbrug. Den er nemlig lavet af 85% Nuyarn®-merinould, der er en slags supermerino med ekstra stærke egenskaber. Garnet er spundet på en måde, der betyder, at tørretiden er fem gange så hurtig som ved traditionel merinould, at produktet fylder mindre, men isolerer lige så godt, at det er mere vindafvisende og strækbart, har en højere slidstyrke, og der er brugt færre ressourcer på bearbejdningen. Undertrøjen her er syet med flade syninger og har kiler under ærmerne samt zoner med perforeringer for at øge åndbarheden. Den tåler maskinvask og fås til både herrer og damer.

649 kr. / Find den på Eventyrsport.dk

 


 Haglofs LIM ZT Base

Designet til Skandinavien

Haglöfs L.I.M ZT Base

Haglöfs L.I.M.-serie er særligt tilpasset de forhold, vi render ind i, når vi begiver os ud i det skandinaviske klima. Den lette, hurtigtørrende undertrøje her er designet til alt fra vandring over bjergbestigning til skiløb og klatring. Den er syet i det lette, åndbare fleece-materiale Polartec® Power Grid™, som transporterer fugt væk fra huden og tørrer hurtigt. Den åbne strikstruktur fremmer ventilationen, og samtidig har materialet en høj isoleringsevne i forhold til sin vægt. Sømmene er placeret strategisk, så de ikke generer. L.I.M ZT Base er desuden et Bluesign-produkt, hvilket betyder, at det lever op til en række krav inden for sundheds- og miljøhensyn.

899 kr. / Find den på Eventyrsport.dk

 

Andre spændende artikler


Nye cykelruter i Val Gardena

Nye cykelruter i Val Gardena

Vandretur i Sverige: 3 dage på Vildmarksleden

Vandretur i Sverige: 3 dage på Vildmarksleden

På glat føre i Tigerspringskløften

På glat føre i Tigerspringskløften