Du er her:

Trekking uden for sæsonen i Sikkim

Alene under guddommelige tinder


At trekke i den indiske delstat Sikkim, som sæsonen går på hæld, er som at trekke i Nepal Everest-område – blot før rejsende fik øjnene op for området. Over skyerne er vi alene under toppene, de lokale anser for at være hellige.

Jeg kunne indlede den her artikel med en dramatisk scene ude fra stierne. Langsomt tage dig med op gennem den mystiske troldeskov, op over skyerne, op under de bastante tinder, til jeg så, i slutningen af artiklen, konkluderer, at du er nødt til at tage på trekket til Goecha La i Sikkim.

Men det vil jeg ikke. For tænk nu, hvis du ikke læste hele vejen til enden. Det kan jeg ikke risikere. Det er trekket simpelthen for specielt til. Derfor vil jeg hviske det til dig med det samme, mens jeg (forhåbentligt) stadig har din fulde opmærksomhed: 

”Tag til Sikkim. Trek til Goecha La. Gør det nu!”
Gør det, før alle de andre opdager det. Gør det, mens du stadig finder noget så enestående, noget så himmelsk, som det højeste Himalaya (ok, så i hvert fald det tredjehøjeste bjerg i Himalaya), som du har ganske for sig selv – som var det Everest-området, inden det blev ’opdaget’ af horderne.

Nu hvor hemmeligheden ikke længere er hemmelig, kan jeg tage dig med ud på stierne fra Yuksom, hvor vi får vi følgeskab af vores guide, Pritam (det er ulovligt at trekke uden guide i Sikkim). Her, i godt 1700 meters højde, ender vejen, stierne tager over, og vi lægger civilisationen bag sig.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind