Du er her:

Vandring langs New Zealands stjålne strande

På eventyr i Abel Tasman


Blødt puddersand under vandrestøvlerne og stier, der slynger sig langs kysterne og ind gennem urskoven, hvor trækronerne står tæt. En vandretur på Abel Tasman Coast Track er et tropisk eventyr – og så er vandreturen for alle, da ruten er stort set flad.

Stien slynger sig tæt langs strande, der ligner noget newzealænderne har stjålet fra Thailand. Det, vi kæmper mest med, er at holde fokus på stien, samtidig med at vi nyder lyden af bølgerne, der dovent slår mod pudderstrandene.

Solens stråler betyder en perfekt temperatur på 24 grader. Det eneste, der bryder den nærmest trancelignende tilstand, er wekaerne, bedre kendt som The Poor Man's Kiwi. Det er en lille fugl, der ligesom sin ikoniske slægtning har mistet evnen til at flyve.

Efter en times tid slår stien væk fra kysten, og vi bevæger os langsomt ind i urskoven, der står helt ud til strandene. Her har solstrålerne for længst tabt kampen mod trækronerne, og puddersandet er byttet ud med bregner i alle tænkelige afskygninger.

Efter endnu en times vandring når vi vores campingplads ved Akersten Bay. Heldigt for os er vi nogle af de første, så vi får en plads lige ud til stranden.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind