Du er her:

”Maddelen var super inspirerende!”

Fire stemmer fra Haglöfs Outdoor Camp


HOCDSC 4074Vandring, fællesskab, mad over bål og tips til pakning samt turmad. Vi har spurgt et par af deltagerne fra den hyggelige Haglöfs Outdoor Camp i juni, hvad de tager med sig hjem.

Skulle du have lyst til at tage med på den næste camp, som finder sted den 28.–29. september, så læs mere HER.

HOCFlemming Birgitte 

FLEMMING & BIRGITTE
Flemming: ”Det har været en rigtig, rigtig god oplevelse at være med på camp’en. I går stod regnen ned i lårfede stråler, men der var en fantastisk stemning løftet af nogle gode workshops og rigtig gode instruktører. Man kørte ikke flad.”

Birgitte: ”Det er noget for alle. For os, som ikke ved så meget, og for nørderne. Det er svært at gå med rygsæk og få den indstillet, så den sidder behageligt, og vi har f.eks. lært mere om fordele og ulemper ved forskellige typer telte.”

Flemming: ”Jeg har glædet mig rigtig meget til bålmaden. Det var fantastisk. Det er lige så meget for at bruge det hjemme i baghaven også.”

Birgitte: ”Det er også det sociale i at lave mad sammen. Vi skulle skrive os på en seddel og anede ikke, hvem de andre var, for det var det første, vi gjorde. Og så finde ud af, at vi er vidt forskellige mennesker, der kan arbejde sammen og bare sidde og hygge hele aftenen. Det var god stemning!”

Flemming: Vi kan helt sikkert bruge det, vi har lært, fremover. Specielt omkring turmad og snacks. Vi fik gode input til den lækre snack, som opfylder kriterier i forhold til energi, og hvornår på dagen man har brug for hvilken type energi. Jeg er blevet meget inspireret. Det var også godt at få input og gode ideer fra de andre deltagere. Det er det, det handler om. At komme uden for og være til stede i naturen.”


HOCAnne

ANNE
”Jeg har lært noget om bålmad og turmad. Det var de workshops, jeg fik mest med fra. Det er dér, hvor jeg normalt tager for meget vægt med. Jeg har erfaring med meget af det andet, så turen handlede også om at være af sted sammen med min veninde, som aldrig havde sovet uden for før. Det er fedt at lokke hende med ud og se, om det er noget, vi kan gøre sammen. Og det ser sådan ud. Det har været vildt hyggeligt. Det med, at der har været nogle rammer, har været godt. Og at der har været nogen, man kunne spørge. Der er noget trygt over det."

"Sådan en weekend her kan give noget socialt, noget natur og nogle guidede ture et sted, jeg ikke kender. Det er fedt at komme på vandreture med andre. Man kan jo være så social, som man vil, og man kan lade være med at være social, hvis man ikke vil. Det er megafedt at udveksle erfaringer og høre, hvad andre gør. Man kan jo tage med på de workshops, man gerne vil, eller ligge i soveposen og nyde naturen. Det kan man selv styre. Det kan jeg godt lide.”


HOCChristian

CHRISTIAN
”Det er nogle fantastiske rammer her i Gammel Rye. Jeg har ikke været i området overhovedet før, og jeg er meget positivt overrasket. Det er et skønt sted. Og så er campen jo næsten for alle: Unge som ældre. Par og enlige."

"Jeg er med på camp, fordi vi gerne vil ud i naturen, møde nogle nye mennesker, lære lidt og blive bedre til forskellige ting; f.eks. omkring udstyr. Maddelen var super inspirerende. Det var fedt at tale om og lære om det – og at vi skulle lave det selv. Anna, min kone, ved en masse om mad og går rigtig meget op i det. Det er skønt at høre, at der er sket et skift, og man ikke bare stopper en Snickers i munden for at få lidt energi, men er blevet mere bevist om blodsukker og den slags."

"Jeg lærte også helt klart noget omkring telte. Jeg har altid været dødirriteret på de telte, jeg har haft. Det har været besværligt og ikke spillet, som det skulle. Men de her tunneltelte må jeg indrømme, at jeg blev forelsket i. Det koster nogle penge, men vi har to telte derhjemme, som vi ikke er tilfredse med, men i stedet for at købe to dårlige, kan man jo ligeså godt købe ét godt.”

Skrevet af: Redaktionen
Den 23. jul 2019
Senest opdateret den 03. jun 2021

Andre spændende artikler


Fjällräven Classic Danmark

Fjällräven Classic Danmark

Friluftsliv med småbørn

Friluftsliv med småbørn

10 vandreruter i Danmark

10 vandreruter i Danmark

10.000 ulovlige skilte langs danske kyster

10.000 ulovlige skilte langs danske kyster

15 tips & tricks til vandring i mørke

15 tips & tricks til vandring i mørke

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind