Du er her:

Big Agnes


Big Agnes hører hjemme i hjertet af Rocky Mountains i Colorada, hvor outdoor på mange måder mere er et grundvilkår og en livsstil, end det er noget, man kaster sig over i ny og næ. Folkene bag Big Agnes er således dedikerede outdoorfolk, der selv drager på tur i bjergene. 

Big Agnes laver udstyr til mange forskellige typer af ture og har f.eks. såvel underlag sm soveposer og lejrstole, men er nok mest kendte for deres telte, som de har vundet flere fornemme priser for. Her er der såvel telte alt til fra letvægsvandreren over telte til bikepackere til de større familietelte, hvor der er god plads til såvel voksne som unger.  

Big Agnes har fokus på at tænke nyt og lave udstyr i høj kvalitet, hvor der er tænkt på lav vægt, god pakkevolumen og selvfølgelig holdbarhed og masser af gode detaljer. 

Her kan du læse udstyrsanmeldelser og omtaler af Big Agnes produkter fra magasinet Opdag Verden:

Test

Big Agnes Mystic 15 SL

 • Soveposer er ikke længere bare pupper, man lægger sig ned i. Mange firmaer tænker gode, innovative tanker, og det giver vi forbrugere nogle spændende nye produkter. Big Agnes laver fede og nyskabende produkter. Derfor har vi testet Mystic 15 SL. Big Agnes Mystic 15 SL er en dunsovepose på...
 • Test

  Big Agnes Q-Core SL

 • KOMFORT UDEN HOLDBARHED I de seneste år er der sket en revolution i isoleringsevne og liggekomfort blandt de fleste udstyrsproducenters liggeunderlag. Blandt disse er Big Agnes' Q-Core SL. De behageligste liggeunderlag på markedet er alle på forskellig vis lavet som luftmadrasser. Tidligere...
 • Udstyrstest

  Big Agnes Pomer Hoit SL sovepose og Big Agnes Insulated Air Core underlag

 •   ”Det’ fandeme godt tænkt!"   I realiteten går der ofte langt mellem, at vi ser ægte nyskabelser inden for outdoor-grej, men nu har det i Danmark ukendte mærke Big Agnes taget det endelige opgør med det uløste problem, der handler om at vi ruller af glatte liggeunderlag i...
 • Magasinet Opdag Verden

  Magasinet Opdag Verden

  Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

  Gratis adgang til Gå med-ture

  Gratis adgang til ’Gå med-ture’

  Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

  Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

  Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

  Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

  20% medlemsrabat på turmad

  20% medlemsrabat på turmad

  Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

  Fri adgang til online-univers

  Fri adgang til online-univers

  Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


  © 2020 Opdag Verden ApS

  Log ind