I naboernes vildmark

VandringISydsverigeForestil dig din helt egen tur i tyndtbefolkede skove. Din egen lejr med knitrende lejrbål og bålmad, mens solen går ned over skovsøen. Troldelignende landskaber med enorme, luftige skove med grønt mos og blåbær i bunden.

Det sydlige Sverige rummer en mængde markerede vandreruter med fine shelter­pladser til overnatning. Samtidig er Sydsverige et oplagt sted at vandre i de måneder, hvor årstiden og ens egen tid ikke er til lange fjeldvandringer, og der er gode muligheder for at gå sine egne veje uden for stierne i de store svenske skove.

Her giver søer og vandløb basis for “bushcamps”, helt uforstyrrede og tæt ved vand. Vandring i Sydsverige - Gå på opdagelse i den svenske natur handler om, hvordan du kommer af sted alene eller sammen med gode vandrevenner. Hvordan I lærer at begå jer uden for stierne, og hvordan I finder de bedste spots og de mest øde vandreruter.

Du lærer at aflæse friluftskortets skjulte muligheder, og du lærer, hvordan du hjemmefra finder den perfekte rute gennem terrænet til de smukke overnatningspladser.

Du får også anvisninger til, hvordan du planlægger og forudser mulige og ukendte forhindringer på din vej. Forhindringer, du skal tackle for at komme videre, men som også gør din tur til en rigtig pionértur.

Vandring i Sydsverige af René Ljunggren. Mussmann Forlag. 200 sider. 229,95 kr.

Køb bogen her

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Mandag, 07 Januar 2019, opdateret 08 Januar 2019, læsninger: 1553

Log ind

Ugens 10 mest læste om Vandring

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind