Rygsække til camino vandring

4 rygsække til Caminoen

Der er ingen grund til at slæbe den helt store rygsæk med, hvis du skal på Caminoen eller andre ture under sydens sol, hvor du sover på herberger eller i hytter. Bærekomfort og tekniske detaljer er dog stadig vigtige for en god oplevelse – og det har de fire rygsække her.

Camino-Frances-2.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 23. jun 2023
Læst af: 1428

Der er ingen grund til at slæbe den helt store rygsæk med, hvis du skal på Caminoen eller andre ture under sydens sol, hvor du sover på herberger eller i hytter. Bærekomfort og tekniske detaljer er dog stadig vigtige for en god oplevelse – og det har de fire rygsække her.

 

Deuter Futura Air Trek 45 + 10 SL

Bærekomfort til kvinder

Deuter Futura Air Trek 45 10 SL

Deuters Futura Air Trek-serie har kraftig fokus på bærekomfort. Bæresystemet er lavet, så det følger din krop, og det får rygsækkene til at sidde virkelig godt. Rygsækken her er tilpasset til kvinders anatomi. Der er plads til 45 liter – plus 10 ekstra, hvis man får behov for det. Toplåget kan nemlig løftes. Rygpanelet består af et net, der sidder med afstand til selve rygsækken, så der kommer luft til ryggen.

Det betyder, at man bliver knap så svedig midt på ryggen. Bæreselerne er med polstring, så de sidder behageligt, og det samme er tilfældet med hoftebæltet, som kan rotere i fastgørelsespunktet. Dermed følger det hofternes bevægelse. Hoftebæltet har desuden to lynlåslommer til småtingene. Rygsækkens store frontåbning har tovejs-lynlås, og nederst er der soveposerum med separat åbning. Der er sidelommer, frontlomme, stropper til Vandrestave og et aftageligt regnovertræk. Indeni er der plads til et drikkesystem på op til tre liter. Vægt: 2.000 gram.

Pris 2.099 kr.

Find den i Eventyrsport

Lundhags Padje Light 45 L

Lundhags Padje Light 45 L

Let ledsager med god plads

Padje Light 45 L er let, stabil og velegnet til såvel Caminoen som til dagsture. Bæresystemet giver gode justeringsmuligheder, ventilation og støtte. Rygsækken har et polstret rygpanel, justerbar ryglængde, polstrede bæreseler med justerbar brystrem og topstrammere samt et polstret, støttende hoftebælte med trykfordelings-teknologi.

Rygsækken har ikke et egentligt toplåg, men derimod en rulle-toplukning med justerbar Y-strop-kompression og metaldele, hvor du f.eks. kan spænde et underlag fast. De tre store, strækbare yderlommer giver yderligere 11 liter plads til rygsækkens i forvejen 45 liter. Udvendigt er der kompressionsremme, udstyrsløkker samt to par aftagelige, elastiske holdere til Vandrestave, vandflasker osv. Padje Light 45 L er fremstillet af fluorcarbon-fri, bluesign®-godkendte og OEKO-TEX®-certificerede materialer.

Vægt: 1.050 og 1.090 gram i henholdsvis short- og long-udgaven.

Pris 1.699 kr.

Køb den i Eventyrsport

 

Osprey Talon Pro 30

Osprey Talon Pro 30

Teknisk og slidstærk makker

Med plads til 30 liter er Osprey Talon Pro 30 særdeles velegnet til Camino-ture og andre eventyr, hvor campinggrejet får en pause hjemme i skabet. Den tekniske vandrerygsæk er designet i et slidstærkt og ekstremt vandafvisende materiale, så du er sikker på, at dine ejendele på tur er godt beskyttet – også hvis det regner. Samtidig er rygsækken ganske let med sine 1.086 gram. På trods af den lave vægt, rummer rygsækken en række tekniske detaljer.

AirScape-rygstykket sidder tæt til ryggen for optimal komfort, men sørger også for god ventilation, når sveden driver. Bæresystemet kan justeres, og rygsækken følger kroppens bevægelser – virkelig dejligt. Der er desuden en lomme til drikkesystem, separate lommer til vigtige småting og fæste til Vandrestave. Hovedrummet har lynlåsadgang, der er inderlommer i mesh, kompressionsremme på siderne, lynlåslomme i toppen og på hoftebæltet samt en stor frontlomme i strækbart mesh. Talon Pro fås også i en kvindeudgave – Tempest Pro 28.

Pris 1.999 kr. 

Køb Talon pro 30 i FriluftslandKøb Tempest pro 28 i Friluftsland 

 

Osprey Womens Sirrus 34

Osprey Womens Sirrus 34

Oplagt til Caminoen

Rygsækken her er til kvinder og designet til ture med overnatning på herberg eller i hytte, hvor man ikke har brug for sove- eller madlavningsgrej. Den rummer 34 liter og passer samtidig glimrende til de lidt længere dagsture, hvor man gerne vil have god plads i rygsækken. AirSpeed-bæresystemet giver god ventilation, som man virkelig sætter pris på, når solen bager, og det justerbare bæresystem giver fremragende komfort – også når rygsækken er fuldt pakket.

Hovedrummet er todelt, så det er muligt at have en sovepose i bunden af rygsækken. Der er lynlåslomme på front og i top til småtingene, man gerne vil have lige ved hånden, og hoftebæltet har to lynlåslommer til f.eks. telefon, nøgler, læbepomade og energibar. Vandrestavene kan fæstes på siden, der er bærehank foroven og elastiske sidelommer. Vægt: 1.380 gram. Sirrus 34 fås også i en version designet til mænd; Osprey Mens Stratos 34.

1.599 kr. /

Køb Sirrus 34 i FriluftslandKøb stratos 34 i Friluftsland

 

Andre spændende artikler


Hyldest til vandring & piger på eventyr

Hyldest til vandring & piger på eventyr

Lebanon Mountain Trail

Lebanon Mountain Trail

Oplev Danmarks urskove

Oplev Danmarks urskove