Mallorca

Oplev fantastiske vandreture på Mallorca

Nyd den varierede og flotte bjergvandring i Tramuntana bjergene. Tag til Mallorca og oplev fantastisk en vandreferie med charmerende bjergbyer, maleriske kyststrækninger, idylliske sandstrande, unikke vandrestier.

Indholdsfortegnelse

De mest populære vandreture på Mallorca

Når drømmende naturlandskaber og maleriske kyststrækninger, idylliske sandstrande, unikke vandrestier og en uforlignelig middelhavsflair mødes, ved du, at du har fundet det rigtige rejsemål for en vellykket vandreferie. På den solrige Baleariske ø Mallorca kan vandrere også forvente et vidunderligt køkken og masser af solskinstimer. 

Mallorca

Tramuntana-Bjergene

Serra de Tramuntana: Dette er et UNESCO-verdensarvområde og et populært vandreområde på Mallorca. Der er mange stier og ruter, der fører gennem bjergene og byder på fantastiske udsigter, stejle klipper og charmerende landsbyer som Valldemossa og Deià.

Mange vandreturer i den nordvestlige del af øen starter på Alcudía-halvøen. Efter at have udforsket halvøens kyst, vandrer du i ro og mag til det berømte Lluc-kloster. Herfra går turen efter en udflugt til Cuber-reservoiret til Port de Sóller, inden den slutter i Playa de Palma efter otte fredelige dage. Glæd dig til vidunderlige vandrestier gennem dette uspolerede landskab, til stille timer under kystvandring og til uvurderlige vandringsminder.

GR 221 "De tørre stens rute"

Målet for denne vandretur er Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af Mallorca. Vores vandreferie i den nordvestlige del af øen starter på Alcudía-halvøen. Efter at have udforsket halvøens kyst, vandrer du i ro og mag til det berømte Lluc-kloster. Herfra går turen efter en udflugt til Cuber-reservoiret til Port de Sóller, inden den slutter i Playa de Palma efter otte fredelige dage. Glæd dig til vidunderlige vandrestier gennem dette uspolerede landskab, til stille timer under kystvandring og til uvurderlige vandringsminder.

Mallorca

Find din næste vandretur på Mallorca

Priser fra 3.595,-
Fællesture

Vandring i Tramuntana-bjergene på Mallorca

8 dages vandretur fra refugie til refugie på den berømte GR221 - De tørre stens rute
Ruteforslag

GR 221 - Mallorca

8 dages vandrerute gennem skyggefulde olivenlunde, frugtplantager og bjerge højt over Middelhavet.

Store oplevelser på Mallorca

Køkkenet på Mallorca

Hele verden kender til paella, crema catalana og gazpacho, men har du nogensinde hørt om Arroz brut, cremadillos eller tumbet? Det mallorcinske køkken behøver ikke at gemme sig bag sine modstykker fra fastlandet. Ud over fisk og vildt bliver der på Mallorca smidt friske grøntsager, der er høstet i regionen, i gryden. Prøv den dejligt friske Trampó-salat, den kraftige mallorcinske suppe med brød og de berømte mallorcinske snegle i hvidløgssmør! Buen provecho.

Flere oplevelser

  • Stå på Mallorcas nordligste punkt, Cap de Formentor
  • Bestig de 365 trin på klosterhøjene i Pollença og nyd udsigten
  • Bliv skræmt i Campanet-hulerne
  • Besøg den sorte madonna i Lluc-klosteret
  • Tag solbad på Playa de Muro
  • Besøg kunstnerlandsbyen Deià.
  • Nyd en mandel- eller appelsinis i Port de Sóller.
  • Oplev øens hovedstad Palma de Mallorca.
  • Veteran-togbanen fra Palma til Soller
  • Sporvogn mellem Sóller og Port Sóller

Spørgsmål og svar om vandring på Mallorca

Hvad er det bedste tidspunkt på året at vandre på Mallorca?

Den ideelle rejsetid for vandreture på Mallorca er fra februar til juni og fra september til oktober. I disse måneder er temperaturerne vidunderlige til at tilbringe tid med vandreture i naturen.

Man kan også vandre på Mallorca om sommeren, men man skal være opmærksom på, at der kan være utrolig varmt på Mallorca på den årstid.

Hvor kan man vandre på Mallorca?

Mallorca byder på skønne vandrestier, som du nemmest kan udforske på en vandreferie med bagagetransport. Uanset om du vandrer på vestkysten, i nord, på østkysten, langs fjernvandrestien GR 221 eller vandrer i Tramuntana-bjergene - de varierede ruter garanterer en perfekt aktiv oplevelse for alle vandringsniveauer.

Hvilke vandreture kan man opleve på Mallorca?

Der er flere rejsebureauer i Danmark der tilbyder både individuelle vandreture og gruppeture med og uden bagagetransport på Mallorca.

Hvordan kommer jeg til Mallorca ?

Der er masser af flyafgange til Mallorca, og en returbillet kan fås til omkring 2400 kroner. Vi tog bussen fra Palma til Pollenca. Det tager en times tid. Tjek www.tib.org 

Hvem kan klare GR221 turen?

Man skal være i god form, da det går en del op og ned på turen. Er man vant til at vandre og i en fornuftig grundform, burde GR221 ikke være et problem. Jo bedre form, jo mere overskud.

Læs artikler om Mallorca

Fire fortællinger fra Mallorca

Fire fortællinger fra Mallorca

På vandretur med Opdag Verden i Tramuntana bjergene
Mallorca på langs, GR221

Mallorca på langs, GR221

’De tørre stens rute’