Du er her:

MASSIV: 350 km gennem Norges fjelde

To brødre vandrer vild rute


De to brødre, Christian og Peter, har som de første danskere vandret en ny 350 kilometer lang norsk rute, der allerede ligner en klassiker. ’Massiv’ bringer nemlig vandrere gennem fire forrygende fjeldområder. Hvordan opstod ideen til at vandre ruten? ”Sidste sommer var vi på en rundtur i Jotunh...

Denne artikel er kun for medlemmer

Bliv medlem og få adgang til Opdag Verden

På opdagverden.dk finder du inspiration til din næste tur og masser af viden om friluftsliv. Du kan deltage på fællesture, komme til medlemsaftener og får rabat på udstyr i Friluftsland og Eventyrsport. Magasinet kommer hver anden måned. Pris fra DKK 249 om året.


Find ruten i turbasen

Hardangervidda - Massiv 4

Det er fjeldet, det er åbne vidder, det er højt til himlen, langt til horisonten og fjernt fra byen – det er Norge, når det er bedst. Turen her bringer én over Hardangervidda og udgør samtidig den sidste del af den 340 kilometer lange rute, Massiv.

Breheimen: Massiv del 1

Breheimen er på mange måder Jotunheimens lillebror, fordi Nationalparken altid har ligget i skyggen af Jotunheimen. Breheimen har fjelde på over 2000-meter, store isbræer og lange søer med blåligt vand. På denne tur bliver man i løbet af to til tre dage bekendt med rå norsk natur.

Jotunheimen - Massiv 2. del

Jotunheimen, giganternes hjem. Her findes størstedelen af Norges højeste fjelde. På denne tur oplever man norske alpinforhold via brævandring, besøger DNT’s højest beliggende hytte, Fannaråkhytta og oplever traditionelt norsk hytteliv på en af DNT’s ældste hytter; idylliske Skogadalsbøen.

Skarvheimen - Massiv 3

Skarvheimen er et af de mest varierende fjeldområder på hele Massiv-turen. Her oplever man både barskt, stenet terræn, store fjeldtoppe, frodige dale og et rigt dyreliv; f.eks. en af de største flokke af vilde rener. Man kommer også størstedelen af de selvbetjente DNT-hytter på Massiv-turen.

Skrevet af: Christian Smed Mikkelsen & Peter Smed Mikkelsen
Den 11. jan 2019
Senest opdateret den 30. maj 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind