tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Grupper - Opdag Verden
 • Vandring på Rota Vicentina (962)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Rota Vicentina (962). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vinterfjeldsuge i Norge (960)

  Denne gruppe er for dig som deltager på turen Vinterfjeldsuge i Norge (960). Her koordinerer du samkørsel, deling af grej og andet med de andre deltagere. Du kan også stille eventuelle spørgsmål vedrørende turen, direkte til Opdag Verden. 
 • Fjeldkursus i Norge (935)

  Dette er gruppen for dig som deltager på Fjeldkurset i Norge (748). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Skjoldungestien (912)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Skjoldungestien (912). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring ved Stevns Klint (919)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring ved Stevns Klint (919). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Nationalpark Vadehavet (916)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Nationalpark Vadehavet (916). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Rota Vicentina (959)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Rota Vicentina (860). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Rota Vicentina (860)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Rota Vicentina (860). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kort og kompas - Workshop (926)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kort og kompas workshop (926). Her kan du koordinere samkørsel og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Nationalpark Vadehavet (915)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Nationalpark Vadehavet (915). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Thy Nationalpark (913)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Thy Nationalpark (913). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring ved Stevns Klint (918)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring ved Stevns Klint (918). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Thy Nationalpark (914)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Thy Nationalpark (914). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (922)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Nordsjælland (922). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Midtjylland (923)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (923). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (868)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (868). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (867)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (867). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (866)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (866). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (865)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (865). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Gran Canaria (858)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Gran Canaria (858). Her kan du koordinere transport, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.

Log ind