• Vinterfjeldsuge i Norge (685)

  Denne gruppe er for dig som deltager på turen Vinterfjeldsuge i Norge (685). Her koordinerer du samkørsel, deling af grej og andet med de andre deltagere. Du kan også stille eventuelle spørgsmål vedrørende turen, direkte til Opdag Verden. 
 • Vandring på Rota Vicentina (673)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Rota Vicentina (673). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Rota Vicentina (671)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Rota Vicentina (671). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Toscana (675)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Toscana (675). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Toscana (674)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Toscana (674). Her kan du koordinere transport og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (664)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Alperne - Østrig hytte til hytte (664). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Haglöfs Outdoor Camp (663)

  Dette er gruppen for dig som deltager på Haglöfs Outdoor Camp (663) i Ry d. 28-29/9. Her kan du koordinere samkørsel og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til Opdag Verden og finde links til praktisk info.
 • Haglöfs Outdoor Camp (661)

  Dette er gruppen for dig som deltager på Haglöfs Outdoor Camp (661) i Ry d. 15-16/6. Her kan du koordinere samkørsel og evt. deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til Opdag Verden og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring - Midtjylland (578)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (578). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (574)

  Denne gruppe er stedet, hvor du som deltager på Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (574) kan skrive sammen med de andre deltagere om at dele transport, mad og udstyr.Her kan du stille spørgsmål til turlederen og du kan hente...
 • Vandring på Gran Canaria (572)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Gran Canaria (572). Her kan du koordinere transport, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Isle of Skye (571)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Isle of Skye (571). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (569)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (569). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (568)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (568). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (567)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (567). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (566)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (566). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

  Dette er gruppen for dig som deltager på GÅ-MED på Grejsdalstien - Vejle.Gruppen indeholder deltagere fra alle turene på en bestemt lokation, så der kan komme notifikationer som er relevant for andre end lige dig og den tur...
 • GÅ-MED ved Horsens Fjord - Horsens

  Dette er gruppen for dig som deltager på GÅ-MED ved Horsens Fjord - Horsens.Gruppen indeholder deltagere fra alle turene på en bestemt lokation, så der kan komme notifikationer som er relevant for andre end lige...
 • GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

  Dette er gruppen for dig som deltager på GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov.Gruppen indeholder deltagere fra alle turene på en bestemt lokation, så der kan komme notifikationer som er relevant for andre end lige...
 • GÅ-MED på Skjoldungestien - Roskilde

  Dette er gruppen for dig som deltager på GÅ-MED på Skjoldungestien - Roskilde.Gruppen indeholder deltagere fra alle turene på en bestemt lokation, så der kan komme notifikationer som er relevant for andre end lige dig og den...

Log ind

Mine Grupper

Du er ikke medlem af nogen grupper endnu
Vis alle

Log ind